Catlitter-probabil cel mai bun asternut ecologic pentru pisici pe baza de zeolit

Catlitter-probabil cel mai bun asternut ecologic pentru pisici pe baza de zeolit



Capacitate foarte mare de absorbție
: chiar si după o perioadă mai lungă de utilizare, granulele de zeolit reușesc să absoarba lichide și să neutralizeze mirosurile neplacute.

 
Ușor de curățat: granulele de zeolit nu își modifică în timp proprietățile de aderență, nu devine lipicios și nu se lipesc de peretii litierei, fiind astfel ușor de curățat. Întreținerea litierei este cu mult mai ușoară decât în cazul altor produse, economisind timp prețios pentru dumneavoastra.
 
Fără praf: granulele își mențin structura și nu se mărunțesc. Astfel nu se genereaza praf în interiorul încăperii, chiar dacă materialul se usucă. Granulația acestui material este bine studiată, astfel încât particulele nu se vor răspândi în aer la trecerea curenților de aer.
 
FARA MIROS! Elimină mirosurile prin reacții chimice: zeolitul clinoptilolitic din compoziția acestui produs transformă substanțele urât mirositoare prin reacții chimice la nivel molecular. Zeolitul este activat printr-un prelucrare termică specifică, astfel încât structura reticulară a acestuia este golită, permițând o absorbție eficientă. Astfel, sursele de miros sunt îndepartate.
 
Nu se lipeste de pielea si de blana animalului: granulele de zeolit nu se lipesc de blana sau de lăbuțele animalului, astfel încât riscul de a fi răspândit prin cameră este redus la maxim
 
ANTIBACTERIAN! Previne reproducerea microorganismelor si a parazitilor.
 
Este un produs natural 100%: este inodor, neafectând persoanele ce nu suporta mirosurile chimice ale produselor similar. În același timp, nu există riscul respingerii de către animal. Nu provoaca alergii, nici pentru om nici pentru animale. Nu este toxic, neexistănd riscul de imbolnăvire al pisicii dacă înghite produsul accidental. Este un produs bazat pe zeolite 100% natural, fără aditivi sau alți compuși chimici.

Vezi aici oferta completa!

Suport clienti Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

+40 213 711 475 +40 756122513 info@enviro-naturals.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!